Kees Coppens nieuwe voorzitter voor Stichting Behoud Weervisserij

Kees Coppens nieuwe voorzitter Stichting Behoud Weervisserij

Per 1 maart jl. heeft Stichting Behoud Weervisserij een nieuwe voorzitter in de persoon van Kees Coppens. Coppens volgt Wim Musters op, die op 20 november 2018 overleed aan de gevolgen van een noodlottige val in huis.

Met Kees Coppens heeft Stichting Behoud Weervisserij opnieuw een ervaren bestuurder in de gelederen. Coppens, van oorsprong akkerbouwer, heeft gedurende vijfentwintig jaar diverse bestuursfuncties vervuld bij ZLTO West-Brabant – de vereniging voor boeren en tuinders – waarvan hij tot eind 2014 Regiovoorzitter West-Brabant was. Daarnaast heeft Coppens ruim elf jaar – tot aan zijn pensioen medio 2016 – deel uitgemaakt van het dagelijks en algemeen bestuur van waterschap Brabantse Delta. Een groot aantal jaren was hij tevens loco-dijkgraaf.

Rick van Geel, verantwoordelijk voor de PR & Communicatie van Stichting Behoud Weervisserij, geeft namens het bestuur aan verheugd te zijn met de aanstelling van Coppens. “Met Kees hebben we opnieuw een ervaren voorzitter die tientallen jaren bestuurlijke ervaring met zich meebrengt. Daarnaast beschikt hij over een uitgebreid netwerk bij relevante Brabantse en Zeeuwse (overheids)organisaties.”

Foto: Marcel Otterspeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *