Voorzitter Wim Musters overleden

Voorzitter Wim Musters overleden

Op 21 november jl. hebben wij kennis moeten nemen van het overlijden van onze voorzitter Wim Musters (66). Wim was per september jl. toegetreden tot het bestuur van Stichting Behoud Weervisserij.

Wim maakte zondagmiddag een zware val van de trap in zijn woning waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar stierf hij op dinsdagavond 20 november in het bijzijn van zijn naaste familie.

Als kleinzoon van Willem Landa, een van de vele weervissers uit de jaren ‘50 en begin jaren ‘60 van de vorige eeuw, beschikte Wim onmiskenbaar over affiniteit met de weervisserij. Daarnaast was hij als voormalig gemeenteraadslid van het CDA in Bergen op Zoom en door diverse nevenfuncties in het verenigingsleven een zeer ervaren bestuurder. Het was Wim helaas niet gegund om deze ervaring in te zetten binnen Stichting Behoud Weervisserij. Het ondertekenen van het Certificaat van bijschrijving in de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland, medio september, was zijn eerste en helaas ook laatste wapenfeit als voorzitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *