Ansjovis vangen op authentieke wijze bij BinnensteBuiten

Alain Caron (l) en weervisser Henk van Schilt

Bron: BinnensteBuiten / KRO-NCRV

Op 15 april besteedde het tv-programma BinnensteBuiten uitgebreid aandacht aan de authentieke wijze waarop firma Van Dort nog altijd op ansjovis vist.

In het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks, op TV én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.

In de aflevering van 15 april voer chef-kok en culinair expert Alain Caron een dagje mee met de vissers en bereidde hij samen met Rian van Dort een hoofdgerecht met – hoe kan het ook anders – Bergse ansjovis in de hoofdrol.

Terugkijken
Benieuwd hoe het Alain verging en of de vissers van Van Dort zijn Provençaalse gerecht met ansjovis konden waarderen? Het item (11 minuten) is terug te kijken via onderstaande link:

https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/passie-voor-eten/video/ansjovis-vangen-op-authentieke-wijze

Recept
Het recept van het gerecht dat Rian en Alain bereidden is te bereiken via onderstaande link:

https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/recepten/ansjovis-uit-bergen-op-zoom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *