Aanmeldformulier

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een vaartocht. De vaartochten zullen vertrekken vanaf de Bergse Diepsluis en daar ook weer terugkeren. Door aanmelding en betaling gaat u akkoord met de voor deze vaartochten geldende voorwaarden.

Kosten
De kosten van een vaartocht bedragen €22,50 per persoon (13 jaar en ouder) of €15,-- per persoon (t/m 12 jaar). Er is ook de mogelijkheid om - tegen gereduceerd tarief - de weervisserij van afstand te bekijken aan boord van het 'moederschip. Het gereduceerde tarief hiervoor bedraagt €12,50 per persoon (13 jaar en ouder) of €5,-- per persoon (t/m 12 jaar). U kunt deze mogelijkheid boeken via info@behoudweervisserij.nl onder vermelding van uw gegevens + vaartocht van keuze. Ook als de tocht reeds is volgeboekt, kunt u op deze manier naar de weervisserij.

Let wel: u komt dan niet dicht bij de weer en hebt geen goed zicht op het binnenhalen van de vangst.

Toegankelijkheid
Het 'moederschip' en de vlet en sloepen (waarmee naar de weer wordt gevaren) zijn niet toegankelijk voor rolstoelen. Het moederschip beschikt wel over voldoende zitplaatsen, zowel binnen als op het dek. Bij de overstap van het moederschip op sloep of vlet moet 2-3 traptreden worden gedaald. Het maken van de overstap is daarom niet geschikt voor deelnemers die niet (goed) zelfstandig kunnen lopen of staan.

Helaas zijn onze tochten van het seizoen 2019 volgeboekt.
Rond de jaarwisseling komen de tochten 2020 online.

Vragen

 

Krijgt u na verzending van uw formulier geen melding dat het gelukt is?
Of hebt u na 3 dagen nog geen bevestiging van ons ontvangen?
Of hebt u nog andere vragen?
Neem dan contact met ons op via:  info@behoudweervisserij.nl

?
Geef hier onder aan voor hoeveel personen. U ontvangt een mailtje wanneer u de bon kunt ophalen. Verzenden kan ook: Porto Nederland + 1 euro. Porto Buitenland + 1,5 euro Vul dit formulier verder volledig in.
Aantal volwassenen (13 jaar en ouder; á €--,-- per volwassene)
Aantal kinderen (á €--,-- per kind)
Naam
Adres (tevens factuuradres)
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bijzonderheden
?
Klik hier voor ja.