Laatste nieuws

Koken met Van Boven: ansjovis van de weervisserij

Gezien: VPRO, NPO 2 op 10 oktober 2016:

In de vierde aflevering van het derde seizoen van Koken met Van Boven maakt Yvette een Presse Legume van paprika en aubergine en gaat ze weervissen in Bergen op Zoom. Yvette gaat weervissen. Dat is een eeuwenoude, traditionele manier om ansjovis te vangen. En ze plukt paprika’s, in vele kleuren en verschillende smaken. Daarmee maakt zij haar lievelingssoep en pressé de legumes. Zeg maar: cultureel erfgoed, in een felgekleurde jas.

Zie de uitzending via: //www.vpro.nl/koken-met-van-boven/kijk/afleveringen/seizoen-3/4.html

Yvette van Boven in gesprek met Henk van Schilt. Foto screenshot uitzending NPO2 10 oktober 2016
Yvette van Boven in gesprek met Henk van Schilt. Foto screenshot uitzending NPO2 10 oktober 2016

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *